Nominace na Ceny Neuron 2023 - uzávěrka 31. 3. 2023!

Milada Menšíková milada.mensikova na matfyz.cuni.cz
Pátek Únor 24 11:40:41 CET 2023


Vážení,

dovolujeme si vás informovat o výzvě k nominaci na Ceny Neuron 2023, nominovat vědce na Cenu Neuron mohou vědečtí, výzkumní a akademičtí pracovníci nebo výzkumné organizace, komerční subjekty i investoři. (Nominace nevyžaduje projednání kolegiem děkana.)

Neuron pro rok 2023 vyhlásil 3 kategorie:


  1.  Cenu Neuron 2023 - mohou získat vědci působící v České republice i zahraničí, kteří svým objevem nebo dlouhodobou prací zásadně přispěli k rozvoji vědy, posílili jméno české vědy ve světě a jsou inspirací pro ostatní členy vědecké komunity. Laureát obdrží osobní prémii 1 500 000 Kč.
  2.  Ceny Neuron 2023 pro nadějné vědce - udílí v sedmi oborech (biologie, chemie, computer science, fyzika, matematika, medicína a společenské vědy) talentům, kteří Ph.D. titul získali maximálně deset let před vyhlášením nominací. Ocenění doprovází finanční prémie 500 000 Kč.
  3.  Cenu Neuron 2023 za propojení vědy a byznysu - získá mimořádný počin, díky kterému přešel vědecký výsledek z akademické sféry do komerční, např. formou patentu, prodeje, přenosu know-how, založení spin-off firmy apod.


Uzávěrka je do 31. března 2023, více informací včetně přihlašovacích formulářů pro jednotlivé kategorie je k dispozici zde:

https://www.nfneuron.cz/novinky/nominujte-excelentni-vedce-na-ceny-neuron-2023

S pozdravem a přáním hezkého dne

za tým OVZS

--
Mgr. Milada Menšíková
Vedoucí oddělení pro vědu a zahraniční styky
Matematicko-fyzikální fakulta Univerzity Karlovy
Ke Karlovu 3
121 16 Praha 2
tel. 951551221
www.mff.cuni.cz<http://www.mff.cuni.cz/>
Upozornění:
Není-li v této zprávě výslovně uvedeno jinak, má tato e-mailová zpráva nebo její přílohy pouze informativní charakter. Tato zpráva ani její přílohy v žádném ohledu Univerzitu Karlovu k ničemu nezavazují. Text této zprávy nebo jejích příloh není návrhem na uzavření smlouvy, ani přijetím případného návrhu na uzavření smlouvy, ani jiným právním jednáním směřujícím k uzavření jakékoliv smlouvy a nezakládá předsmluvní odpovědnost Univerzity Karlovy. Obsahuje-li tento e-mail nebo některá z jeho příloh osobní údaje, dbejte při jeho dalším zpracování (zejména při archivaci) souladu s pravidly evropského nařízení GDPR.


------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://lists.karlov.mff.cuni.cz/pipermail/ovzs-l/attachments/20230224/b8dee979/attachment.htm>


Další informace o konferenci ovzs-l