[OGAP-l] ERC - dotazník o účasti vědkyň/vědců v ERC grantech / questionnaire on the participation of scientists in ERC grants

Ivana Herglová ivana.herglova na matfyz.cuni.cz
Pátek Září 22 15:00:29 CEST 2023


Vážené kolegyně,
Vážení kolegové,
Dear colleagues,

rádi bychom požádali ty z Vás, kteří někdy uvažovali o podání ERC grantu nebo jej podávali o vyplnění dotazníku Národního kontaktního centra Gender a věda níže. Dotazník se snaží zmapovat konkrétní důvody pro nízkou účast vědců a vědkyň v České republice v ERC grantech.

We would like to ask those of you who have considered to submit an ERC proposal or have submitted it to fill in the questionnaire below. The questionnaire was created by the National Contact Centre Gender and Science and it aims to find out reasons for limited participation of researchers active in the Czech Republic in the ERC grants.
CZ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScrp-vIWr31MSSCyXXqnsRZDQYiIk_P4pWAaCFH7ZfaXg-4pg/viewform
ENG: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScNOeQSwLCRXJa5jqIWuFMqL6o89gbdpyhd8VhK_0SPMdi4dQ/viewform

Vzhledem k pozdnímu překladu dotazníku do anglického jazyka jej rozesíláme krátce před uzávěrkou. Pokud by Vám již nešel vyplnit a chtěli byste se šetření ještě zúčastnit, dejte mi vědět, prosím, požádáme případně o prodloužení termínu pro vyplnění.

Due to late translation of the questionnaire into English we are sending the questionnaire only a few days before the deadline. If you are no longer able to fill it in and would like to participate, please, let me know and we will ask for prolongation of the deadline.

S pozdravem,
Best regards,

Ivana Herglová



----

PhDr. Ivana Herglová, Ph.D.
Oddělení podpory grantů a projektů
Matematicko-fyzikální fakulta Univerzity Karlovy
Ke Karlovu 3, 121 16  Praha 2
tel: 951 551 682
www.mff.cuni.cz<http://www.mff.cuni.cz>

------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://lists.karlov.mff.cuni.cz/pipermail/ogap-l/attachments/20230922/50de9105/attachment-0001.htm>


Další informace o konferenci OGAP-l