4EU+ Doplňkový studijní program/Complementary study programme: "Entrepreneurial and Intrapreneurial Project Management"

Ivana Herglová ivana.herglova na matfyz.cuni.cz
Čtvrtek Červenec 4 09:02:33 CEST 2024


Vážené kolegyně,
Vážení kolegové,

v rámci univerzitní aliance 4EU+ se nově otevírá pro absolventy Mgr. studia, doktorandy a postdoky na Univerzitě Karlově možnost zapsat se do doplňujícího 7-měsíčního studijního programu "Entrepreneurial and Intrapreneurial Project Management." Účastníci budou pod vedením expertů z akademického prostředí i významných firem spolupracovat s kolegy z pařížské Sorbonny a univerzit v Miláně, Heidelbergu, Varšavě a Ženevě. Program poběží od listopadu 2024 do června 2025 a termín pro podávání přihlášek je 31. srpna 2024.

Kompletní informace najdete na webu CPPT (Centrum pro přenos poznatků a technologií) ZDE<https://cppt.cuni.cz/CPPTN-591.html>.

S pozdravem,

Ivana Herglová

-----

Dear colleagues,

as part of the 4EU+ University Alliance, the MA graduates, doctoral students and postdocs at Charles University have newly the opportunity to enroll in the additional 7-month study programme "Entrepreneurial and Intrapreneurial Project Management." Under the guidance of experts from the academic environment and important companies, participants will collaborate with colleagues from the Sorbonne in Paris and universities in Milan, Heidelberg, Warsaw and Geneva. The programme will run from November 2024 to June 2025 and the application deadline is August 31, 2024.

Complete information can be found on the CPPT (Centre for Knowledge and Technology Transfer) website HERE<https://cppt.cuni.cz/CPPTN-591.html>.

Best regards,

Ivana Herglová


----

PhDr. Ivana Herglová, Ph.D.
Oddělení podpory grantů a projektů
Matematicko-fyzikální fakulta Univerzity Karlovy
Ke Karlovu 3, 121 16  Praha 2
tel: 951 551 682
www.mff.cuni.cz<http://www.mff.cuni.cz>

------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://lists.karlov.mff.cuni.cz/pipermail/stud-l/attachments/20240704/99886aac/attachment.htm>


Další informace o konferenci stud-l