Podpora internacionalizace na UK (POINT) - otevření aplikace pro kolo 2023-1 od 15.-30.6.2023/POINT Spring Call 2023-1 (15.-30.6.2023) - Support for the Internationalization at Charles University

Pavlína Tejcová pavlina.tejcova na matfyz.cuni.cz
Čtvrtek Červen 15 12:14:23 CEST 2023


Vážení,
dovolujeme si Vás informovat, že se dnes otevírá aplikace pro vkládání žádostí do jarního kola soutěže Podpora internacionalizace na UK (POINT). Ukončení vkládání žádostí je nastaveno na 30. 6. 2026 (16 hod). Žádosti se podávají elektronicky prostřednictvím online aplikace informačního systému IS Věda - modul PAS (projekty a soutěže) na adrese: https://login-veda.is.cuni.cz/idp/Authn/UserPassword. Do aplikace se žadatel přihlásí svým přihlašovacím jménem a heslem svého CASového účtu. Naleznete zde i odkaz na manuály a při zakládání nových žádostí též pokyny k jednotlivým soutěžním kategoriím včetně požadovaných příloh. Věnujte prosím zvýšenou pozornost novému Opatření rektora č. 27/2023<https://cuni.cz/UK-9030-version1-or___27_2023___podpora_internacionalizace.pdf>, které teprve dnes vešlo v účinnost a zásadně mění koncepci a pravidla soutěže POINT. Další informace k programu POINT jsou k dispozici na univerzitních stránkách na adrese: https://cuni.cz/UK-9030.html.
O finanční podporu se můžete ucházet v následujících kategoriích:

  *   POINT/a/2023-1 Podpora zahraniční mobility studentů - krátkodobé pobyty: max. 3 týdny

  *   podpora účasti či výjezdu studentů UK na letní školy (s výjimkou jazykových pobytů)
  *   krátkodobé neplacené odborné studentské stáže
  *   mezinárodní soutěže a mistrovství
  *   studentské konference (pouze s aktivní účastí) či
  *   reprezentace UK na mezinárodním plénu vztahujícím se k internacionalizaci aktivit univerzity

  *   POINT/b/2023-1 Podpora organizace mezinárodních letních škol a jiných mimokurikulárních akcí nehospodářské podoby: zájemci ať prosím kontaktují OVZS předem, nejpozději do 22. 6. 2023, a to s ohledem na požadavek nehospodářské povahy akcí. Interní termín k zaslání vygenerované žádosti, včetně požadovaných příloh, odsouhlasené ved. prac. a sekčním proděkanem (formou připodepsání či vyjádřením souhlasu prostřednictvím emailu) je pak na OVZS nastaven na 27. 6. 2023.

S přáním příjemného dne,

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dear All,

let us inform you about a Spring Call 2023 of the POINT programme (Support for the Internationalization at Charles University).  The proposals are to be handed in from June 15 till June 30, 2023 (16:00) as the latest via IS Věda Application Portal - https://is.cuni.cz/veda/portal/dashboard.  Use your CAS login data, then choose "Enter the PAS (projects and tenders)" -  in "MENU" - "Project Proposals" - "New Proposal". Basic instructions including manuals and  required attachments are to be found there. Please pay increased attention to the new Rector´s Directive no. 27/2023<https://cuni.cz/UK-9030-version1-or___27_2023___podpora_internacionalizace.pdf>, which has just come into force today and fundamentally changes the concept and rules of the POINT programme (unfortunately, it is only in Czech) and also see https://cuni.cz/UK-9030.html for other details about the POINT programme (as well in Czech only)

POINT support is provided in the following categories:

  *   POINT/a/2023-1 Support for student mobility abroad - short-term stays: maximum duration of three weeks

  *   Support for CU student participation in or trips to summer schools (with the exception of language courses)
  *   Short-term unpaid professional student internships
  *   International competitions and championships
  *   Student conferences (active participation – presentation), or
  *   Actions relating to the internationalization of the university´s activities

  *   POINT/b/2023-1 Support for the organization of international summer schools and other events of a non-economic nature: Those interested please contact OVZS (Research and International Affairs Department in advance, no later than June 22, 2023 due to the non-economic nature of the events. All required documents (an exported version of the proposal together with attachments) are then to be handed over to OVZS by June 27, 2023. A consent of the Head of your Department and Section Vice-Dean with the proposal is also required (his/her signature on the exported printed version of the proposal or via email)
Best regards,


Mgr. Pavlína Tejcová
Oddělení pro vědu a zahraniční styky/Research and International Affairs Department
Matematicko-fyzikální fakulta Univerzity Karlovy/Faculty of Mathematics and Physics, Charles University
Ke Karlovu 3
121 16 Praha 2
tel. 951551222

------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://lists.karlov.mff.cuni.cz/pipermail/stud-l/attachments/20230615/586a9228/attachment-0001.htm>


Další informace o konferenci stud-l