Mezinárodní soutěž pro mladé vědce a inovátory - Falling Walls Lab Czech Republic 2023

Pavlína Tejcová pavlina.tejcova na matfyz.cuni.cz
Pátek Červen 2 10:21:33 CEST 2023


Vážení,

dovolujeme si Vám předat k přímému využití nabídku účasti na mezinárodní soutěži Falling Walls Lab 2023, jejímž cílem je dát dohromady budoucí generaci skvělých vědců z celého světa. Vítáni jsou studenti všech stupňů. Přihlášení je možné přes Falling Walls Lab Czech Republic (falling-walls.com)<https://falling-walls.com/lab/apply/czech-republic/>.
Účastníci prezentují anglicky svůj výzkumný záměr, byznys plán nebo občanskou iniciativu publiku a odborné porotě. Fixní je jen čas, který je k dispozici na představení tématu: 3 minuty.
České finále soutěže proběhne 12. září 2023 v Praze v prostorách Národní technické knihovny v Praze.
Autor nejlepší prezentace získá finanční odměnu 1 000 EUR a cestu do Berlína na celosvětové finále Falling Walls Lab, které proběhne 7. listopadu 2023.

Uzávěrka přihlášek do národního kola je 30. 6. 2023.
Podrobné informace o soutěži naleznete zde: https://www.falling-walls.cz/ a na sociálních sítích Falling Walls Lab Czech Republic | Facebook<https://www.facebook.com/FallingWallsLabCR>.

S přáním příjemného dne,
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dear All,

Let us inform you about an international contest Falling Walls Lab 2023. The Falling Walls Lab is represented by an interdisciplinary format to showcase the next generation of top researchers from all over the world. Students of all levels are welcome to take part. You can register via Falling Walls Lab Czech Republic (falling-walls.com)<https://falling-walls.com/lab/apply/czech-republic/>.
In 3 minute talks, participants share their research projects, business models and social initiatives with an interdisciplinary audience and jury.
The national round of the competition will take place on 12 September 2023 at the National Library of Technology.
The winner gains 1000 Eur and a trip to the Global Finale in Berlin on 7 November 2023.

The application deadline is set for 30 June 2023.
See https://www.falling-walls.cz/ and Falling Walls Lab Czech Republic | Facebook<https://www.facebook.com/FallingWallsLabCR> for more detailed information.
Best regards,

Mgr. Pavlína Tejcová
Oddělení pro vědu a zahraniční styky/Research and International Affairs Department
Matematicko-fyzikální fakulta Univerzity Karlovy/Faculty of Mathematics and Physics, Charles University
Ke Karlovu 3
121 16 Praha 2
tel. 951551222

------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://lists.karlov.mff.cuni.cz/pipermail/stud-l/attachments/20230602/9460adfb/attachment.htm>


Další informace o konferenci stud-l