Seminář Time management a zvládání stresu

Monika Frantová monika.frantova na matfyz.cuni.cz
Středa Prosinec 8 12:05:21 CET 2021


Milé studentky a studenti,


zasíláme vám nabídku semináře Time management a zvládání stresu. Seminář bude realizován v on-line formě. Bližší informace o semináři jsou uvedeny níže.


*Seminář Time management a zvládání stresu*

*Změna: seminář realizován on-line, odkaz bude účastníkům zaslán v pondělí 13. 12. 2021 do 10.00 hod.*
Termín: pondělí 13. prosince 2021, *15.00 - 18.00 hod.*
Lektor: Mgr. et. Mgr. Jakub Švec

Nacházíme se v nelehké době - covid a omezující opatření, distanční výuka, složitá politická situace, ... Možná pak můžeme mít pocit, že je toho na nás moc a že se s danou situací není snadné "popasovat". Na semináři věnovaném vybraným kapitolám ze sebeřízení se lektor bude věnovat prevenci a zvládání stresu a podívá se i na to, jak si řídit svůj čas. Cílem je ukázat sadu konkrétních postupů, které se dají ihned aplikovat. Setkání je prakticky orientováno, očekává se aktivní zapojení účastníků.

Seminář je určen pro studenty fakulty.

Na akci je třeba se zaregistrovat, registrace bude otevřena do neděle 12. 12. 2021 na tomto odkazu  https://forms.office.com/r/h0WGvYfDBZ.


Za OFS
Monika Frantová
Oddělení firemní spolupráce
Matematicko-fyzikální fakulta Univerzity Karlovy
Ke Karlovu 3, 121 16 Praha 2
tel.: 95155 1673
www.mff.cuni.cz<http://www.mff.cuni.cz/>

Upozornění :
Není-li v této zprávě výslovně uvedeno jinak, má tato e-mailová zpráva nebo její přílohy pouze informativní charakter. Tato zpráva ani její přílohy v žádném ohledu Univerzitu Karlovu k ničemu nezavazují. Text této zprávy nebo jejích příloh není návrhem na uzavření smlouvy, ani přijetím případného návrhu na uzavření smlouvy, ani jiným právním jednáním směřujícím k uzavření jakékoliv smlouvy a nezakládá předsmluvní odpovědnost Univerzity Karlovy. Obsahuje-li tento e-mail nebo některá z jeho příloh osobní údaje, dbejte při jeho dalším zpracování (zejména při archivaci) souladu s pravidly evropského nařízení GDPR.

------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://lists.karlov.mff.cuni.cz/pipermail/stud-l/attachments/20211208/1bb2afd5/attachment.htm>


Další informace o konferenci stud-l