Cena ministra vnitra 2024

Milada Menšíková milada.mensikova na matfyz.cuni.cz
Pátek Květen 31 13:20:10 CEST 2024


Vážení,

dovoluji si Vás informovat o vyhlášení další ceny, a to Cena ministra vnitra za mimořádné výsledky v oblasti bezpečnostního výzkumu, experimentálního vývoje a inovací v roce 2024.

Cena ministra vnitra je udělována jedenkrát ročně vždy jedné fyzické osobě nebo jednomu řešitelskému týmu. Podmínkou je, aby výsledky, kterých fyzická osoba nebo řešitelský tým dosáhly, byly financovány na základě účelové nebo institucionální podpory poskytnuté Ministerstvem vnitra.

Návrhy na udělení Ceny ministra vnitra mohou předkládat fyzické či právnické osoby nebo ústřední orgány státní správy.

Návrh se předkládá formou Návrhového listu, který uvádím v příloze, společně s profesními životopisy navrhovaných fyzických osob nebo profesními životopisy všech členů navrhovaného řešitelského týmu prostřednictvím datové schránky, případně v listinné podobě na adresu: Ministerstvo vnitra, odbor bezpečnostního výzkumu a policejního vzdělávání, Nad Štolou 3, 170 34 Praha 7. V případě zaslání v listinné podobě je třeba zaslat zároveň i elektronicky na adresu obv na mvcr.cz<mailto:obv na mvcr.cz>

Více informací k dispozici na: Cena ministra vnitra za mimořádné výsledky v oblasti bezpečnostního výzkumu, experimentálního vývoje a inovací v roce 2024 - Výzkum (mvcr.cz)<https://www.mvcr.cz/vyzkum/clanek/cena-ministra-vnitra-za-mimoradne-vysledky-v-oblasti-bezpecnostniho-vyzkumu-experimentalniho-vyvoje-a-inovaci-v-roce-2024.aspx>

Vzhledem k šibeničnímu termínu pro podání nominací - do pátku 7. 6. 2024, zasílejte prosím návrhy přímo Ministerstvu vnitra tak, jak uvádím výše.

S pozdravem a přáním hezkého dne

za tým OVZS

--
Mgr. Milada Menšíková
Vedoucí oddělení pro vědu a zahraniční styky
Matematicko-fyzikální fakulta Univerzity Karlovy
Ke Karlovu 3
121 16 Praha 2
tel. 951551221
www.mff.cuni.cz<http://www.mff.cuni.cz/>
Upozornění:
Není-li v této zprávě výslovně uvedeno jinak, má tato e-mailová zpráva nebo její přílohy pouze informativní charakter. Tato zpráva ani její přílohy v žádném ohledu Univerzitu Karlovu k ničemu nezavazují. Text této zprávy nebo jejích příloh není návrhem na uzavření smlouvy, ani přijetím případného návrhu na uzavření smlouvy, ani jiným právním jednáním směřujícím k uzavření jakékoliv smlouvy a nezakládá předsmluvní odpovědnost Univerzity Karlovy. Obsahuje-li tento e-mail nebo některá z jeho příloh osobní údaje, dbejte při jeho dalším zpracování (zejména při archivaci) souladu s pravidly evropského nařízení GDPR.



------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://lists.karlov.mff.cuni.cz/pipermail/ovzs-l/attachments/20240531/6e41b81c/attachment-0001.htm>
------------- další část ---------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: MV_ZDVOŘILOSTNÍ.pdf
Type: application/pdf
Size: 166234 bytes
Desc: MV_ZDVOŘILOSTNÍ.pdf
URL: <http://lists.karlov.mff.cuni.cz/pipermail/ovzs-l/attachments/20240531/6e41b81c/attachment-0001.pdf>
------------- další část ---------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: návrhový_list_2024.docx
Type: application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
Size: 34452 bytes
Desc: návrhový_list_2024.docx
URL: <http://lists.karlov.mff.cuni.cz/pipermail/ovzs-l/attachments/20240531/6e41b81c/attachment-0001.bin>


Další informace o konferenci ovzs-l