CENTRAL Leadership Program (+ Národní rozvojový den)/Central Leadership Program

Pavlína Tejcová pavlina.tejcova na matfyz.cuni.cz
Čtvrtek Duben 11 08:16:27 CEST 2024


Vážení,


dovolujeme si Vás upozornit na aktivitu uskupení CENTRAL, jež sdružuje 5 univerzit (UK, Humboldtova univerzita, Vídeňská univerzita, Varšavská univerzita a Univerzita Loránda Eötvöse) - CENTRAL Leadership Program v termínu od 25. srpna do 15. září 2024.

Program je určen magisterským studentům a doktorandům se zájmem o politiku, historii a kulturu a nabízí poutavou cestu po pěti regionech. V rámci této jedinečné iniciativy se 30 studentů z pěti univerzit CENTRALu a z ukrajinské Lvovské univerzity a maďarské Andrássyho univerzity v Budapešti podívá do Varšavy, Berlína, Prahy, Vídně a Budapešti a bude jim poskytnuta komplexní podpora pokrývající většinu nákladů. Více informací o programu naleznete zde: https://www.central-network.eu/opportunities/central-leadership-program/.
UK hledá pět vhodných kandidátů, kteří se programu zúčastní. Prosíme zájemce z řad MFF UK, aby zaslali své CV a motivační dopis v angličtině na ovzs na matfyz.cuni.cz<mailto:ovzs na matfyz.cuni.cz> do 29. dubna 2024.

Na závěr připojujeme ještě jednu obecnější pozvánku na Národní rozvojový den, který se uskuteční dne 25. dubna 2024 od 13 hod v prostorách MZV ČR. Program v zahradě Černínského paláce je určen pro širokou veřejnost, vstup je volný. Podrobný program akce naleznete zde<https://www.facebook.com/events/792341036120796?active_tab=about>.

S přáním příjemného dne,


Dear All,


Let us inform you about the following activity of the CENTRAL Network encompassing 5 universities (Charles University, Humboldt Universität zu Berlin, Universität Wien, University of Warsaw and Eötvös Loránd University) -  CENTRAL Leadership Program from August 25 till September 15, 2024.

The program is intended for Master and PhD students  interested in politics, history and culture, offering an immersive journey through five regions. As a part of this unique initiative, 30 students from CENTRAL´s universities as well as Ukrainian Ivan Franko University Lviv and Hungarian Andrássy University Budapest will have a chance to explore Warsaw, Berlin, Prague, Vienna and Budapest, with comprehensive support covering most of the costs. See: https://www.central-network.eu/opportunities/central-leadership-program/ for more information about the program.

Charles University is looking for five suitable candidates to take part in the program. Interested candidates from the Faculty are kindly requested to send their CV and a cover letter in English to ovzs na matfyz.cuni.cz<mailto:ovzs na matfyz.cuni.cz> by April 29, 2024 at the latest.

Best regards,

Mgr. Pavlína Tejcová
Oddělení pro vědu a zahraniční styky/Research and International Affairs Department
Matematicko-fyzikální fakulta Univerzity Karlovy/Faculty of Mathematics and Physics, Charles University
Ke Karlovu 3
121 16 Praha 2
tel. 951551222
------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://lists.karlov.mff.cuni.cz/pipermail/stud-l/attachments/20240411/396bf4e3/attachment.htm>


Další informace o konferenci stud-l