Nabídka volitelných předmětů: rozjeď projekt, umění spolupráce, věda a inovace a další

Dana Macharová dana.macharova na matfyz.cuni.cz
Čtvrtek Září 21 09:59:36 CEST 2023


Milé studentky, milí studenti,



hledáte volitelné předměty, které Vám otevřou nové obzory? Podívejte se na nabídku Centra pro přenos poznatků a technologií UK - https://bit.ly/CPPT_web_vzdelavani. Připravili jsme sadu kurzů vhodných pro všechny studenty UK napříč obory a fakultami. Kurzy vyučují odborníci z praxe a důraz je kladen na praktickou využitelnost poznatků, podnikavost a inovace.



ROZJEĎTE PROJEKT | Schováváte si nápady „na potom“? Co kdybyste se konečně odvážili a pustili se do nich? Přijměte semestrální výzvu a proměňte svůj nápad v realitu! Praktický projektový seminář čeká jen na vás.

► Inovační laboratoř: Rozjeď projekt (kód TVOL0006<https://is.cuni.cz/studium/predmety/redir.php?redir=predmet&kod=TVOL0006&skr=2023>, 4 kredity) | WEB<https://www.inovacnilaborator.cz/rozjed-projekt/>



VLASTNÍ BYZNYS – ANO/NE? | Zvažujete, zda začít podnikat? Kurz 8 praktických workshopů Vám pomůže se rozhodnout a udělat první kroky na cestě k vlastnímu podnikání.
► Podnikni to! na UK (nekreditováno) | VÍCE<https://cppt.cuni.cz/CPPTN-546.html>



VÝZKUM → INOVACE | Porozumějte lépe otázce inovací ve vědě, a to i v humanitních oborech! Vyzkoušejte si inovační proces na tématu své vlastní bakalářky nebo diplomky. Nastartujte cestu k využití svého bádání v praxi. Ukážeme Vám, jak na to.

► Management vědy a inovací (kód TVOL0002,<https://is.cuni.cz/studium/predmety/redir.php?redir=predmet&kod=TVOL0002&skr=2023> 2 kredity) | VÍCE<https://cppt.cuni.cz/CPPTN-292.html>



ZAŽIJTE SPOLUPRÁCI | Posuňte svoje týmové dovednosti při přípravě smysluplného eventu.

► Živá laboratoř spolupráce (kód TVOL0019<https://is.cuni.cz/studium/predmety/redir.php?redir=predmet&kod=TVOL0019&skr=2023>, 4 kredity) | VÍCE<https://cppt.cuni.cz/CPPTN-525.html>



SYSTÉMOVÉ MYŠLENÍ | Studujte otázky systémové změny, poznejte nástroje systémového myšlení pro řešení společenských problémů a naučte se vidět do hloubky zásadních výzev dnešního světa. Kurz je součástí globálního programu Map the System Oxfordské univerzity.

► Systémová změna (kód YMN216, 4 kredity, FHS UK) | VÍCE<https://cppt.cuni.cz/CPPTN-412.html#28>



INOVAČNÍ LABORATOŘ | Navštěvujte workshopy, potkávejte se s akčními a tvůrčími lidmi z univerzity i mimo ni, inspirujte se a rozvíjejte své nápady a podnikavost v rámci (sebe)vzdělávací platformy CPPT UK.

Jak se zapojit? ► https://bit.ly/CPPT_Inovacni_laborator



Těšíme se na Vás od října na našich kurzech!



S pozdravem,


Petra Práglová
Centrum pro přenos poznatků a technologií
Univerzita Karlova

Petrská 1180/3, 110 00 Praha 1
tel.: 224 491 255
mobil: 605 835 605
e-mail: petra.praglova na ruk.cuni.cz<mailto:petra.praglova na ruk.cuni.cz>
web: www.cppt.cuni.cz<http://www.cppt.cuni.cz/>

------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://lists.karlov.mff.cuni.cz/pipermail/stud-l/attachments/20230921/ae34b560/attachment-0001.htm>


Další informace o konferenci stud-l