[OGAP-l] Výzvy INTER-EUREKA v programu INTER-EXCELLENCE II, MŠMT

Šárka Sedláčková sarka.sedlackova na matfyz.cuni.cz
Pondělí Říjen 30 11:00:42 CET 2023


Vážené kolegyně, vážení kolegové,



MŠMT<https://www.msmt.cz/vyzkum-a-vyvoj-2/aktuality> vyhlásilo v rámci podpory mezinárodní spolupráce tři veřejné soutěže v programu INTER-EXCELLENCE II, podprogramu INTER-EUREKA<https://www.msmt.cz/vyzkum-a-vyvoj-2/inter-eureka-1>.



1/ Záměrem Výzvy LUE232<https://www.msmt.cz/vyzkum-a-vyvoj-2/vyhlaseni-vyzvy-k-podani-navrhu-projektu-pro-vyber-projektu-1> je výběr bilaterálních nebo multilaterálních projektů výzkumu, vývoje a inovací na mezinárodní úrovni, a to se zaměřením do všech vědních oblastí.

  *   Výzva LUE232 je cílena na programy Cluster a Network projects mezinárodní sítě Eureka spolupracující v oblasti výzkumu a vývoje, do nichž konsorcia vkládají společné návrhy projektů.
  *   Výzvou LUE232 bude podpořena česká část bilaterálního nebo multilaterálního výzkumného projektu, který má být realizován v konsorciu partnerů států sítě Eureka.





2/ Záměrem Výzvy LUEJP23<https://www.msmt.cz/vyzkum-a-vyvoj-2/vyhlaseni-vyzvy-k-podani-navrhu-projektu-pro-vyber-projektu-2> je výběr bilaterálních nebo multilaterálních projektů výzkumu, vývoje a inovací na mezinárodní úrovni, a to se zaměřením do všech vědních oblastí vyjma jaderné energie a vývoje léků.

  *   Výzva LUEJP23 je cílena na program Globalstars mezinárodní sítě Eureka spolupracující v oblasti výzkumu a vývoje, do nichž konsorcia vkládají společné návrhy projektů.
  *   Výzvou LUEJP23 bude podpořena česká část bilaterálního nebo multilaterálního výzkumného projektu, který má být realizován v konsorciu s japonským partnerem (případně dalším zahraničním partnerem ze země účastnící se výzvy).





3/ Záměrem Výzvy LUEBR23<https://www.msmt.cz/vyzkum-a-vyvoj-2/vyhlaseni-vyzvy-k-podani-navrhu-projektu-pro-vyber-projektu-3> je výběr bilaterálních nebo multilaterálních projektů výzkumu, vývoje a inovací na mezinárodní úrovni, a to se zaměřením do všech vědních oblastí.

  *   Výzva LUEBR23 je cílena na program Globalstars mezinárodní sítě Eureka spolupracující v oblasti výzkumu a vývoje, do nichž konsorcia vkládají společné návrhy projektů.
  *   Výzvou LUEBR23 bude podpořena česká část bilaterálního nebo multilaterálního výzkumného projektu, který má být realizován v konsorciu s brazilským partnerem (případně dalším zahraničním partnerem ze země účastnící se výzvy).





Plánovaná spolupráce mezi českým uchazečem a jeho zahraničním partnerem na řešení projektu bude ze strany českého uchazeče doložena přílohou návrhu projektu "Eureka Application".

Požadavky výzev jsou v pravidlech (pod výše uvedenými aktivními odkazy).

Návrh projektu musí být zpracován v informačním systému ISIX<https://isix.msmt.cz/>.





Lhůty pro podávání návrhů projektů, v níž je možné podávat návrhy projektů (žádosti uchazečů o poskytnutí účelové podpory) do výběru projektů na mezinárodní úrovni:



1/ Výzva LUE232<https://www.msmt.cz/vyzkum-a-vyvoj-2/vyhlaseni-vyzvy-k-podani-navrhu-projektu-pro-vyber-projektu-1> - končí dne 6. prosince 2023.

4. 12. 2023 je termín odevzdání vyexportovaných dokumentů na OGAP (granty na matfyz.cuni.cz<mailto:granty na matfyz.cuni.cz>)  pro odeslání datovou schránkou (po podpisu statutárním zástupcem).

Žadatel zašle emailem:

  *   podpisovou stranu v pdf (bude předáno k el. podpisu) a
  *   finální návrh projektu v pdf





2/ Výzva LUEJP23<https://www.msmt.cz/vyzkum-a-vyvoj-2/vyhlaseni-vyzvy-k-podani-navrhu-projektu-pro-vyber-projektu-2> - končí dne 31. ledna 2024.

29. 1. 2024 je termín odevzdání vyexportovaných dokumentů na OGAP (granty na matfyz.cuni.cz<mailto:granty na matfyz.cuni.cz>)  pro odeslání datovou schránkou (po podpisu statutárním zástupcem).

Žadatel zašle emailem:

  *   podpisovou stranu v pdf (bude předáno k el. podpisu) a
  *   finální návrh projektu v pdf





3/ Výzva LUEBR23<https://www.msmt.cz/vyzkum-a-vyvoj-2/vyhlaseni-vyzvy-k-podani-navrhu-projektu-pro-vyber-projektu-3> - končí dne 2. dubna 2024.

27. 3. 2024 je termín odevzdání vyexportovaných dokumentů na OGAP (granty na matfyz.cuni.cz<mailto:granty na matfyz.cuni.cz>) pro odeslání datovou schránkou (po podpisu statutárním zástupcem).

Žadatel zašle emailem:

  *   podpisovou stranu v pdf (bude předáno k el. podpisu) a
  *   finální návrh projektu v pdf





Pro zaslání povinných příloh k nahrání do ISIX (např. 7A - Čestné prohlášení UK) se na mě neváhejte obrátit.

Uživatelé systému ISIX mají svoje unikátní přístupy a vzájemně si do svých účtů nevidí. ISIX bohužel neumožňuje tzv. "institucionální registraci". V případě Vašeho zájmu o zaslání interního návodu pro zadání identifikačních údajů o organizaci/ UK mě kontaktujte.





S pozdravem



Ing. Šárka Sedláčková

Oddělení podpory grantů a projektů<https://www.mff.cuni.cz/cs/ogap>

Matematicko-fyzikální fakulta

Univerzita Karlova

Ke Karlovu 2027/3, 121 16 Praha 2

e-mail:  sarka.sedlackova na matfyz.cuni.cz<mailto:sarka.sedlackova na matfyz.cuni.cz>
tel.: 951 55 1469






------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://lists.karlov.mff.cuni.cz/pipermail/ogap-l/attachments/20231030/e82200cf/attachment-0001.htm>


Další informace o konferenci OGAP-l