[OGAP-l] MSCA IF/PF - české financování projektů / Czech national funding - MSCA Fellowships CZ

Ivana Herglová ivana.herglova na matfyz.cuni.cz
Středa Březen 22 23:09:31 CET 2023


Vážené kolegyně,

Vážení kolegové,



Rádi bychom Vás upozornili, že žadatelé o MSCA Individual Fellowships (Horizont 2020) nebo Postdoctoral Fellowships (Horizont Evropa) IN i OUT, kteří získali minimální hodnocení žádosti 70%, mohou žádat o české financování MSCA Fellowships CZ z prostředků OP JAK (Operační program Jan Amos Komenský).



Pokud víte o někom, kdo na MFF o MSCA (ať již na výjezd nebo příjezd) žádal, evropské financování nezískal a je vyhodnocen min. 70% bodů, prosím, informujte nás prostřednictvím mé osoby do konce března 2023, tak abychom mohli případně pro tyto kolegy či kolegyně požádat o české financování MSCA z OP JAK. (Tento email se netýká těch uchazečů o MSCA IF/PF, kteří s námi již jsou v kontaktu.)



Stejná možnost bude i v následujících letech - doporučujeme tedy mladým výzkumníkům se o evropské MSCA ucházet, pro Českou republiku je aktuálně velká šance získat pro tyto mobility financování.



Více informací zde:

https://opjak.cz/vyzvy/vyzva-c-02_22_010-msca-fellowships-cz/

https://opjak.cz/aktuality/zverejneni-zaznamu-ze-seminare-vyzvy-msca-fellowships-cz/



Žádost se podává hromadně za celou UK.



S pozdravem,



Ivana Herglová



-----



Dear colleagues,



we would like to inform you that applicants for the MSCA Individual Fellowships (Horizon 2020) or Postdoctoral Fellowships (Horizon Europe) IN and OUT, who obtained a minimum application evaluation of 70%, can apply for the Czech national financing of MSCA Fellowships CZ programme from OP JAK funds (OP JAK stands for the Operational Programme Johannes Amos Comenius).



If you know about someone who has applied for MSCA fellowship at the Faculty of Mathematics and Physics, either IN or OUT, did not receive European MSCA funding and is evaluated by min. 70% of the points, please inform us through my person by the end of March 2023, so that we can possibly apply for the Czech MSCA Fellowships funding from OP JAK for these colleagues. (This email does not apply to MSCA IF/PF applicants who have already been in contact with us.)



The same possibility will be available also in the following years - we therefore recommend that young researchers apply for the European MSCA Postdoctoral Fellowships. The Czech Republic currently offers a great chance of obtaining funding for these mobilities.



More information here (at present in Czech only):

https://opjak.cz/vyzvy/vyzva-c-02_22_010-msca-fellowships-cz/

https://opjak.cz/aktuality/zverejneni-zaznamu-ze-seminare-vyzvy-msca-fellowships-cz/



The application will be submitted together for all applicants by the Rectorate of Charles University.

Kind regards,



Ivana Herglová





----



PhDr. Ivana Herglová, Ph.D.

Oddělení podpory grantů a projektů

Matematicko-fyzikální fakulta Univerzity Karlovy

Ke Karlovu 3, 121 16  Praha 2

tel: 951 551 682

www.mff.cuni.cz


------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://lists.karlov.mff.cuni.cz/pipermail/ogap-l/attachments/20230322/080873f0/attachment.htm>


Další informace o konferenci OGAP-l