[OGAP-l] OP JAK - výběrové řízení na externího hodnotitele

Zdeňka Bubeníková Zdenka.Bubenikova na matfyz.cuni.cz
Středa Srpen 31 14:44:04 CEST 2022


Vážené kolegyně, vážení kolegové,
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (MŠMT) s ohledem na potřebu doplnění Databáze hodnotitelů Operačního programu Jan Amos Komenský (OP JAK) zejména v oborech fyzika, matematika a informatika, vyhlašuje výběrové řízení pro zájemce o pozici externího hodnotitele OP JAK pro hodnocení žádostí o podporu v prioritní ose 1 Výzkum a vývoj.

Minimální obecné požadavky na hodnotitele, rámcové podmínky, požadované přílohy žádosti (vzor strukturovaného životopisu) a Průvodce registrací externích hodnotitelů do IS KP21+ naleznete na stránkách MŠMT<https://opjak.cz/kariera/vyberove-rizeni-na-hodnotitele-pro-p1-op-jak/>.

Pro úspěšné podání přihlášky do výběrového řízení je nutné registrovat se do IS KP21+<https://iskp21.mssf.cz/>  a následně jeho prostřednictvím vyplnit a podat žádost o status hodnotitele v modulu Hodnotitel IS KP21+ nejpozději do pátku 16. 9. 2022.

Podmínkou úspěšné registrace do IS KP21+ je, aby zájemce disponoval zaručeným elektronickým podpisem založeným na kvalifikovaném certifikátu pro elektronický podpis nebo kvalifikovaným elektronickým podpisem.

V případě dotazů se na mne můžete kdykoliv obrátit, nebo přímo na adresu MŠMT: OPJAK_hodnotitel na msmt.cz<mailto:OPJAK_hodnotitel na msmt.cz>

Se srdečným pozdravem


RNDr. Zdeňka Bubeníková, Ph.D.
vedoucí oddělení podpory grantů a projektů
Matematicko-fyzikální fakulta Univerzity Karlovy
Ke Karlovu 3, 121 16 Praha 2
tel.: 95155 1680
www.mff.cuni.cz<http://www.mff.cuni.cz>

------------- další část ---------------
HTML příloha byla odstraněna...
URL: <http://lists.karlov.mff.cuni.cz/pipermail/ogap-l/attachments/20220831/7c90ce8c/attachment.htm>


Další informace o konferenci OGAP-l